2025-01-16 806 瀏覽
上星期同朋友一行6人訂位光顧,限時120mins,$278/位,一張枱6人得一個韓式爐,用掃碼點餐,肉類有bbq味、泰式、韓式選擇,當中都係相同嘅六款肉類選擇,記得當中有雞扒、豬腩,西冷、牛仔骨、牛肋、牛肩胛,一如既往每樣點啲,點知嚟到只係得兩大盤嘅牛仔骨,其餘叫嘅肉乜嘢都冇,千幾蚊就淨係食牛仔骨好啦開始燒,啲肉無論你叫乜嘢味都係得一種味道就係甜….甜到好似食緊甜品咁,根本就食唔到,仲要其中有啲係變咗酸,然後點咗啲蝦,但就梅到不堪,大家完全唔知食咗啲乜嘢,途中叫侍應加多一位,問可唔可以加多個爐,或者加錢加多個爐,個侍應回答冇喎,唔book位冇位添喎,我門口仲有20幾人等緊入枱冇人得閒招呼你喎,只會加張凳俾你㗎咋態度幾咁唔優做於是個朋友唔食就走左呢間餐廳仲話有一個賣點,就係任食窰雞,六個人比一隻你食完一隻先一隻,好啦,咁我食第一隻先啦,啲雞又係梅嘅唔使咬冇牙都食到啊,俾咁多錢做廣告宣傳,但係所有嘢無論服務、食物質素、味道都係勁差,成班朋友一致裁定就算請都唔會再去難食難食難食差差差
態度幾咁唔優做於是個朋友唔食就走左
難食難食難食