餐廳: 五月星牛肉麵
資訊:

4天前 0 瀏覽
搵到一家好多選擇臺灣菜,除咗有好多選擇仲有撈檬,撈檬味道唔錯店內好多人食嘢,好多人都好似我咁揀,好呷宮格呢個餐已經包括咗三款小食同一款主食,蒜泥白肉,臺灣腸,豬頸肉,米紙春捲同撈檬蒜泥白肉好香蒜味,而我都好鍾意食臺灣腸薄薄地一片而且口感好好,米紙春捲外皮好香脆,豬頸肉都炸得好香口,撈檬記得要落汁,因為真係一流好好食另外叫咗一個白灼生菜同一杯黑枸杞菊花茶特飲,味道都唔錯朋友叫左鹽酥雞滷肉飯,份量都幾多佢話食得好飽,鹽酥雞好香脆可口我哋都好鍾意食,口感都係我哋鍾意嘅口感,滷肉都整得唔錯,加咗一杯珍珠奶茶甜度適中店鋪環境同店員服務都幾好,上菜同埋單速度都好快,做嘢好有效率,而且會主動俾個籃我哋放袋好貼心店內都會播一啲臺灣歌曲仲有臺灣嘅佈置,鍾意臺灣味道嘅我覺得要嚟食,位置又好方便喺觀塘站行過嚟都係幾分鐘就到,而且枱面上有多款調味粉畀大家選擇,呢一樣都係好貼心嘅位我都係覺得我最鍾意去呢度,好多食物選擇呀,有多款食物都係我鍾意食嘅

店內好多人食嘢,好多人都好似我咁揀,好呷宮格

金好呷宮格餐

另外叫咗一個白灼生菜

生菜

同一杯黑枸杞菊花茶特飲,味道都唔錯

黑枸杞菊花茶

鹽酥雞滷肉飯

調味粉

珍珠奶茶
6天前
5 分鐘 (堂食)
金好呷宮格餐
生菜