係開銅鑼灣番工,平時食Lunch都唔知簡咩好,難得同同事都想食好啲,最後係上網搵到呢間就入去試下。可能因為Lunch時段,所以成個場無人,門口幾靚,有個月亮打卡位,相信如果夜晚黎食應該更加有Feel,入面環境唔算大,側邊大枱可以睇到少少海景,仲有好多月球造型,幾有格調👍🏼野食方面,我同同事一人簡左一個set,可以share食,頭盤個柚子沙律幾清甜,蕃茄忌廉湯好好飲👍🏼蕃茄味好濃好正。到主菜方面,個大蝦龍蝦汁意粉,可以食到陣陣既龍蝦味,而且意粉熟度岩岩好,唔會太硬太軟,整體相當唔錯。另外個雜菌意大利飯就食到好濃既黑松露味,味道係屬於比較濃,好味但會有少少滯,中意黑松露呢個飯必叫。最後甜品係一個Tiramisu,好軟好香,中間仲有啲好煙韌既餡,佢個造型好特別,係一個黑色波波,起初拎黎都唔知咩黎,賣相相當好👍🏼甚少Lunch食呢類型既野食,感覺相當好,而且食物質素都好好,相信如果下一次夜晚黎食應該會更加有Feel👏🏼
蕃茄忌廉湯
柚子沙律