2012-04-25 9 瀏覽
第一次寫食評在團購中, 買了4張$118自助晚餐卷, 因為星期五和六不可用, 而又要在6:00-8:30pm食, 所以只好選擇星期日.之前打電話book了枱, 6:00去到, 只有2枱有人.因為地方不大, 感覺比較迫, 但都坐得舒服.放食物的地方只有3-4張枱, 不過都有廿樣左右既食物, 仲有4款naan比你order, 即叫即整, garlic 和 potato既naan好好味.每人可以叫一杯飲品, 我們叫了三杯酸奶和一杯印度奶茶. 味道唔錯.至於D食物, D咖哩好香, 比較特別既有腰果XX雞, 免治羊肉咖哩, 又不太辣, 香料都好重.薄餅好脆, 炸魚柳外脆內滑, 非常好味. 最好味都係串燒雞柳, 非常香和嫩滑.唯一比較遜色既係個湯, 同埋個甜品, 好似吸了超甜糖水既海綿(可能我不太喜歡太甜既野)總括來講, 以$118食到呢D野係超抵! (如果可以任飲就最好. )如果再出優惠, 我都會再買.同埋個老闆娘非常好人, 服務非常好!
第一次寫食評

之前打電話book了枱, 6:00去到, 只有2枱有人.
因為地方不大, 感覺比較迫, 但都坐得舒服.

如果再出優惠, 我都會再買.

同埋個老闆娘非常好人, 服務非常好!
題外話/補充資料: 雖然張coupon寫話6:00-8:30pm, 但我們可以傾計傾到九點幾十點, 都沒有催過我地走, 非常欣賞!!
2012-04-15
用餐優惠