2021-06-19
依家新開張的cafe,每一間都好花心思設計店內環境,令食客可以在店打卡po ig。這間係灣仔開第三間分店都不例外,店內外都非常ig-able。餐牌上,有initial menu - 主菜單點價錢和有Set Lunch menu - 主菜價錢會貴少少因為包一杯Americano,或可以另加錢點指定飲品。ℓαттє (單點нк$40/跟午餐 +нк$12).可以揀fruity 或 nutty,我就一定揀nutty.5分鐘左右就上枱,好快手👍🏻.完美的心形拉花❤️.有豐厚的奶泡和果仁香的味道ƒяιє∂ ѕσƒт вσιℓє∂ єgg ωιтн ввq ρυℓℓє∂ ¢нι¢кєη (午餐價нк$96,單點 нк$86).我等咗呢碟「炸蛋」40分鐘啦😢.可能因為店內人手不足去應付太多食客,等到我追餐啦,店員才發現廚房部機出唔到單,即刻叫廚房幫我煮😢.好彩炸蛋真係流心的,味道也不錯,下面的BBQ手撕雞都幾滑多汁.不過,塊蕎麥吐司可否厚多少少呀,有點簿身喔😅
ℓαттє (單點нк$40/跟午餐 +нк$12)
.可以揀fruity 或 nutty,我就一定揀nutty
.5分鐘左右就上枱,好快手👍🏻
.完美的心形拉花❤️
.有豐厚的奶泡和果仁香的味道
.我等咗呢碟「炸蛋」40分鐘啦😢
.不過,塊蕎麥吐司可否厚多少少呀,有點簿身喔😅