2022-08-26
觀塘作為九龍東中心地帶,真係好多嘢食😋今次就嚟到一間叫做「合十」嘅餐廳👀地理位置來講,佢位於港貿中心(同APM連住),所以非常容易到達😼👍🏻上到去餐廳門口,門面睇落去普普通通,但過咗室內位置之後,入面有一個半露天式嘅茶座😻霎時覺得自己好似入咗個花園咁,非常適合打卡📸 天公不造美…嗰日嚟到呢間餐廳嘅時候落雨🥹不過就算落雨都唔緊要,因為佢有透明膠膜遮住晒,一滴雨都走唔到入嚟🤣👍🏻 另外留意到佢有吊燈,相信食晚市果時應該會好靚好浪漫😻好似睇星星咁🌟🌟今次喺午餐時段肥ne同肥兔order咗: 🐈👍🏻巨型豬扒跟薯菜🐈大阪燒薄餅🐈糯米釀雞翼塊豬排真係仲大過肥ne 塊面😹但真係好Juicy!👍🏻🤤🤤🤤如果你哋係食肉獸嘅話絕對適合你!😼😼😼呢度仲好出名甜品同飲品…不過食完塊豬扒之後,完全食唔落…所以有機會再過嚟食啦ne~~~😿😹食物質素(🐈x6最高):🐈🐈🐈🐈🐈$性價比(🐈x6最高) :🐈🐈🐈🐈
今次喺午餐時段肥ne同肥兔order咗:
🐈👍🏻巨型豬扒跟薯菜