2008-11-13
上個禮拜日有朋友派帖+生日, 前一日打電話book位, 當晚預早拎個cake過黎, 因為個cake係麗豪餅店買, 所以免切餅費($100).我地9點半去到, 野飲都唔係全日一送一既, 比樓下個食家誤導左添!大家都未食野, 所以order左main menu既食物, 有burger, 意粉, 炒飯, salad 等, 一般都過百. 味道ok, 不過要等好耐, 每碟平均等45mins. 可能因為要去隔離餐廳order...呢度同仙吧一樣, 有人唱歌, 不過仙吧係菲籍歌手唱英文歌, 呢度就係香港籍後生仔女唱本地流行曲. 算ok , 好似年青人唱k, 可以點唱. waitress 好好人, 我地好麻煩, 要呢樣要o個樣, 後來仲叫佢比埋副波子棋我地玩, 佢都笑笑口.呢間吧最入既位置有飛鏢, o個邊特別燈火通明. 本來都無咩野, 但12am無人唱歌, 開始發覺有d唔對路, o個邊大部份都係亞叔, 仲要係... 真係樓下公園o個d亞叔 無論衣著, 談吐都一樣, 可能佢地醉醉地, 開始大大聲講粗口~ 我地唔慣, 所以有d驚驚地.怕左d亞叔, 下次都係坐近門口好d.雖然無drinks 一送一, 但有r
怕左d亞叔, 下次都係坐近門口好d.
雖然無drinks 一送一, 但有regal card, 埋單有 75折