餐廳: CHICKEN FACTORY (將軍澳廣場)
資訊:

2023-12-31 655 瀏覽
🌻一隻大燒雞🐱呢間集團式經營嘅燒雞店,好似好多地方都有,但係每次行過我都未試過入去,今次入去睇吓咩料😂我哋叫咗一隻大燒雞兩個人食,估佢唔到隻燒雞咁鬼大隻,而且完全冇切開淨係俾咗手套我哋!回復原始人嘅本性,用手將佢撕開逐件逐件擺入口!隻雞好熱,睇得出係啱啱燒起,而且佢嘅調味都好足夠,滲晒入雞肉入面!燒嘅時間啱啱好,唔會覺得好柴!雖然會咁樣食一隻雞嘅機會率唔係好多,但係都值得試!📍 Chicken Factory (將軍澳廣場) (將軍澳)將軍澳唐德街1號將軍澳廣場2樓L2-072號舖⚡️為食貓:😻😻😻⚡️氣氛貓:😹😹😹⚡️翻食貓:😸😸
🌻一隻大燒雞🐱

將軍澳唐德街1號將軍澳廣場2樓L2-072號舖