Sky726

2018-12-11 495 瀏覽
今年生日實在太有口福,男朋友訂了這間餐廳為我慶祝生日。7點半左右去到,已經看見非常多人,基本上全場滿座,雖然訂左座,我地都等左十分鐘左右。不過因為訂左窗口位,這裡的窗口位係可以見到旺角全景的,為左睇下個美景,都值得既。我地一共點左三個菜,還點了2個不同的飲品。先說第一個菜,煙三文魚沙律,整得好有心機,味道都不錯,三文魚份量都OK。然後,第二個菜是美國西冷扒,來的時候有點驚訝,因為好大塊啊,雖然要3百幾蚊,但因為真係好大件,所以完全無覺得唔抵。之後,是一個意大利飯,我們點了一個虎蝦意大利飯伴龍蝦牛油汁,真係超好味,龍蝦牛油汁勁香,非常濃厚的味道,以前都未試過這樣濃的汁汁。再講野飲,真係好特別,我點左個爆谷朱古力,我男友點了一個TROPICAL CRUSH,好滿足。
我地一共點左三個菜,還點了2個不同的飲品。

煙三文魚沙律
美國西冷扒