2024-05-02 93 瀏覽
上星期同同朋友慶祝生日嘅時候食過呢一間餐廳,食完之後令到我念念不忘,價錢合理,份量有多,所以今日決定同男朋友再嚟食多次,順手慶祝紀念日🤪 梅🌸(兩人套餐)和牛壽司勁大份,非常新鮮,上面仲有少少嘅海膽,一啖咬落去鮮味十足🤩 我好欣賞和牛他他沙律,一啖新鮮又爽口嘅沙律,一啖油香極重嘅和牛,真係好味道跳舞💃而前菜三點有蒜頭漬之類嘅開胃小菜。接住有和牛味噌煮,新鮮嘅和牛同味噌十分夾,濃郁又唔咸,入邊嘅蘿蔔吸哂嘅精華♨️ 甜品係日式丸子,食落煙煙韌韌咁樣,上面有花生碎,I like it🉐AHHHHH~份量適中嘅和牛油渣飯真係正,飯粒飽滿,每啖都和牛油渣味道,再飲啖清湯,真係好好好食💚 和牛set點少得鳥取A5大山黑毛和牛盛盒🔝入面有肩胛里脊、上後腰脊肉、西冷、丸芯、肋間肉同內腿肉等多款牛肉,每件都大過我隻手掌🖐🏻超級肥美,今次真係食到我同男朋友都好滿足!

梅🌸(兩人套餐)