鮮芋仙絕對係我覺得全香港最好食嘅芋圓!!🤤🤤果中煙韌程度真係無得輸!!😚😚難怪次次經過都見到長長嘅人龍!😂😂已經有幾次想食!但每次九點來來到堂食已經截龍!真係超誇張!🥺🥺今日難得早食完飯,八點零就來到排隊!已經要等廿幾張枱🤭🤭等到九點左右,終於入得去食,呢個時候都聽到店員講話堂食已經截龍!所以要食堂食,真係要九點前嚟!😆😆芋圓4號 (芋頭, 紅豆, 珍珠) ($45)鮮芋仙除左芋圓無得輸之外,佢個芋頭都真係世一!連我呢個平時點都唔食芋頭嘅人,都超鍾意呢度嘅芋頭!!!🤭🤭🤭紫薯小芋圓鮮奶 ($45)呢杯嘢飲,一飲落去就係幸福嘅味道!!!🥺🥺🥺 超濃嘅鮮奶味!加上又香又綿嘅紫薯!!仲有煙煙韌韌嘅芋圓!真係好飲到飛起!!🤩🤩🤩我咁寫包單!鮮芋仙敢認第二,應該無幾間芋圓店敢認第一😆😆
鮮芋仙絕對係我覺得全香港最好食嘅芋圓!!🤤🤤

今日難得早食完飯,八點零就來到排隊!已經要等廿幾張枱🤭🤭

芋圓4號 (芋頭, 紅豆, 珍珠) ($45)
芋圓4號 (芋頭, 紅豆, 珍珠)

紫薯小芋圓鮮奶 ($45)
紫薯小芋圓鮮奶

我咁寫包單!鮮芋仙敢認第二,應該無幾間芋圓店敢認第一😆😆
2021-11-30
芋圓4號 (芋頭, 紅豆, 珍珠)
紫薯小芋圓鮮奶
  • 芋圓4號 (芋頭