2019-09-19
🔻今日介紹一間我地平時去開 平民飯堂既#泰星匯泰國菜 依間泰國餐廳並不起眼 但街坊一定知佢係正嘢!🙈⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀👍🏻👍🏻泰式甜酸脆炸鱸魚(起肉做)$145大推🤩🤩🤩依條鱸魚可以稱為隱藏版美食😋平時冇乜人叫 但一叫就返唔到轉頭💁🏻♀個汁味道酸酸甜甜 非常開胃 同鱸魚異常地夾😋魚肉一啲都唔鞋 魚夠大條🐟2個人夠食有的餘🤰🏻⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀👍🏻沙嗲串燒(豬/牛/雞)6串 $87每次去食都會叫碟串燒 每次都keep到水準😋 一碟有晒豬、牛、雞 岩晒有選擇困難症嘅你同我呀!🤔⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀👍🏻碳燒豬頸肉 $68豬頸肉份量夠足🐷 而佢個汁係重點🤫 又酸又辣 既刻將個豬頸肉提升到另一層次呀!🤩⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀如果大家行過附近 唔好因爲佢個街坊外表而卻步 行入去食就岩嫁喇!🤤🤤⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀👅好味(5粒最高):👅👅👅👅👅🕍環境(5粒最高):⭐⭐⭐💵人均消費:$150/晚餐🚗地址:泰星匯泰國菜葵芳信芳街40號
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👅好味(5粒最高):👅👅👅👅👅