2023-11-09
🍹芝士奇異果🍹☺️我地四個前幾日去到屯門睇show,之後諗住搵下有咩買,難得又約到咗齊人,點可以錯過咁快走,屯門時代廣場位於屯門既熱門地帶,人流非常多,近年既舖位都轉了不少,留意到一間「一鼎茶」係北翼3樓36-37號舖,睇到佢地既飲品好吸引,我地都每人飲了一杯,有我最鐘意既奇異果,又點可以錯過,奇異果既味道好清涼,成杯大大杯好足料,仲可以叫佢少冰添,味道好天然,天然既果糖味道令人覺得好健康,仲有好豐富既維他命C😍😍🍹芝士綠研+ 純茶🍹☺️其他朋友就話要飲呢一款,呢度既茶好清醇,茶味又清新,都睇到好多人飲,呢杯都係呢度既招牌飲料,而佢成杯個包裝都好唔同,真係非常好飲😍😍🍸芝士琥珀+ 牛乳茶🍸☺️呢一杯都仍然有水準,芝士味好香,本身既茶味再加上牛乳,兩種口味一齊又真係幾夾,成個味道都好清新又有芝士味,係一款比較時尚既飲料😍😍🍸鮮芒芒甘露🍸☺️鐘意食芒果既朋友,一定會好鐘意呢一杯,面上仲有粒粒柚子,一齊飲既每一啖,加上少少苦甘味道再有甜甜既芒果,同時又唔會太過甜,真好飲😍😍
🍹芝士綠研+ 純茶🍹
🍸芝士琥珀+ 牛乳茶🍸