餐廳: Luca
資訊:

(非會員)
2010-07-15 49 瀏覽
夏天黎食野,絕對係一個錯誤既決定! , 一早訂了位, 坐 indoor, 諗住有冷氣, 唔洗驚蚊咬同滴住汗黎起飯 , 點知…….. Indoor 同街市無分別囉 !同個女waiter 講野, 佢要蹲係到先聽到, 有其他枱投訴 , 話很嘈 ,個女waiter叫果枱細聲d, 但都冇改善 ! Come on !!!!唔知為咩要食西餐食到咁辛苦 !真係咪幻想係黎享受 ! 有個中年waiter上到黎 , 問杯野邊位, 佢地先靜左2second ! 講完個環境, 就講下d野食 , baby ribs 好乾…. 痴曬牙 ! 蝦肉檸檬幼面 ,係冇第一次食咁香, 但仍然有水準 !黎左個意粉…. 個包同Greek salad 先到! 次序上有d古怪 ~ 如果仲有下次幫親, 我諗會係冬天,因為可以坐樓下 !
夏天黎食野,絕對係一個錯誤既決定!
Indoor 同街市無分別囉 !

同個女waiter 講野, 佢要蹲係到先聽到,

蝦肉檸檬幼面 ,係冇第一次食咁香, 但仍然有水準 !

如果仲有下次幫親, 我諗會係冬天,因為可以坐樓下 !
  • 蝦肉檸檬幼面
  • lime soda(今次飲唔到)