2022-11-01
聽過呢間整蛋糕都有一段時間,喺唔同嘅商場都有見過佢哋嘅分店,玩過先知原來咁好玩。基本上整蛋糕或者整嘢食都係唔多經驗嘅我,整完呢個都真係好有滿足感同成就感。基本上佢哋嘅物資同整蛋糕嘅器皿都非常乾淨,就好似一個好似屋企嘅地方咁,你用嘢同食佢嘅野都會好放心。特別係屋企呢排多左個小朋友,我哋整蛋糕氹佢開心,慶祝生日係一個唔錯嘅選擇。又或者如果你好鍾意整蛋糕,如果朋友有乜嘢慶祝活動都可以整一個蛋糕以表誠意。我自己都幾滿意佢地嘅服務,而且如果你整到有少少地方需要幫手嘅時候佢哋都會有支援。今日我哋整咗兩個蛋糕,另外一個動物蛋糕真係非常之勁,睇個樣好似好專業咁。原來只係焗幾層餅底,加上生果,再加上忌廉加少少裝飾就可以完成。我自己整嗰個就較為簡單,女仔一定鍾意。琥珀伯爵生乳酪,茶味香濃,又唔肥,好適合愛茶人士,而且生彩略感覺還不錯。呢度嘅蛋糕選擇真係有好多,基本上你可以按自己嘅所想來整,四百幾蚊,有得食又有得玩,其實真係算唔錯。