2021-10-01
之前帶我家小狗🐶去沖涼的時候發現呢間餐廳 覺得個名好得意😍 而且餐廳入面好似水族館咁有海底🌊睇 其實係佢地會用投影機係牆上面放影片 營造一個水族館餐廳咁 好特別 另外撞啱有人生日 就會轉做生日🥳影片 所以同朋友黎慶祝都係一個唔錯的選擇 法式白酒煮蜆 ($88)每一粒都好大粒 juicy 有少少辣🌶️加上香濃白酒汁 非常開胃 基本上無沙 熟度啱啱好 不會乾爭爭好似食香口賿咁 兩個人食 每人都會有差唔多 10粒 所以好抵食👍🏻 煙三文魚沙律🥗 ($88)千祈唔好睇少呢個草 因為份量大到足以令兩個人食完飽左一半🤰🏻 沙律有好多唔同類型嘅蔬菜 而且到非常新鮮 三文魚🐟應該係挪威三文魚 因為味道上面會特別濃郁 好好味😋熱情果醬烤豬肋骨🐽($168)平時係出面餐廳食通常都只有一小舊 但佢哋就提供兩舊咁多 而且配上新鮮炸嘅薯條🍟 完全係誠意十足 💯蜜桃🍑沙冰 熱情果沙冰 ($38)沙冰好大杯😮 而且唔係淨係死甜 好清爽 飲完有種消滯嘅感覺
法式白酒煮蜆 ($88)
煙三文魚沙律🥗 ($88)
熱情果醬烤豬肋骨🐽($168)
蜜桃🍑沙冰 熱情果沙冰 ($38)
沙冰好大杯😮 而且唔係淨係死甜 好清爽 飲完有種消滯嘅感覺