2011-02-08 56 瀏覽
認唔住要寫食評!平時我都係只睇唔寫,但食完呢個有D 嬲,決定寫出黎同朋友去天后食飯,見到呢間咁多人讚,就諗住試下,食完有D 被騙的感覺叫左四樣野。。。牛油炒野菌 ﹣ 唔知點解,就係無牛油香味,好普通,同一間普通既日本餐廳無分別壽司﹣叫了兩件三文魚,兩件油甘魚, Order 果陣,佢同我講個價錢係一件計,心諗,都有少少貴喎,不過唔緊要啦,諗住好食,貴少少都好啦。好期待會有幾件好新鮮,大大件的壽司。點知四件野黎到,個 size 同板長一樣咁細,幾件魚鬼咁薄,味道好普通,好彩的話,去板長都好食過佢!燒銀雪魚 ﹣ 呢個令我最嬲!我好鍾意食銀雪魚的。其實銀雪魚本身好滑,好難整得好難食。但呢個真係畏用難食黎形容!點解銀雪魚會“鞋”架!?仲要無咩味!!有無攪錯!!!!!!牛肉稻庭烏冬﹣呢個最正常,肥牛+糼烏冬。烏冬都叫滑既~肥牛就同打邊爐食D 肥牛咁囉。可能本來都好食既,但佢係個銀雪魚之後黎到,嬲到食龍肉都無味。埋單四百零幾,真係好唔抵食。除了服務, 無野可取。

叫左四樣野。。。

埋單四百零幾,真係好唔抵食。

除了服務, 無野可取。
2011-02-07