(非會員)
2007-06-17 1 瀏覽
昨晚和女朋友行完街吾知食乜野好,行到去黑麥門口見送啡啡便入去睇吓,之前朋友講過麵包好好吃但係一入去先知原來爆了,女侍應就行埋來問我們幾多位,心唸滿座問我幾多位做乜,原來佢\\\\\\\\\\\\\\\問我電話和姓,仲話有枱會打比我叫我們行吓街先,心唸边會咁好覆我吖!点之在對面行在一陣後電話响起,原來她們真的打來。好了坐了一會之後,一位女侍應就過來聽柯打,我們叫一份晚餐\\\\\\\\\\\\\\\一個粉和加錢的餐\\\\\\\\\\\\\\\,她聽完後就問我們飲吾飲野,我女友叫了士多啤梨乳咯,其怪她問我們鐘吾鐘意飲咖啡,我已經忘記有得送,我地話鐘意,而她就說乳咯跟餐\\\\\\\\\\\\\\\加十元,而咖啡就是七週年送的。這天的消費超過二百五十元在銅鑼灣不算貴而食物也可以,服務亦合格須然今次係您開咗七年我們先第一次幫襯但係今次之後我們會再來的。不過就吾係咁適合一大班人了,因地方太細。