整體包嘅質感偏軟身Berry Spears- 冬甩內裡忌廉芝士醬 外表有層士多啤梨果醬 外圍係有咬口嘅長條型白朱古力碎 比其他冬甩這個甜度是最高⭐️⭐️⭐️⭐️ Mr. Mokacha-外面綠茶醬濃郁搶咗內裡茶餡忌廉嘅味⭐️⭐️⭐️Avocado Dicaprio- 只有輕微的牛油果香味 外圍是有咬口的黑朱古力碎 內涵的忌廉沒什麼特別 這個可以略過⭐️⭐️Jcoccino- 沒有什麼特別 外圍的杏仁很鬆脆⭐️Alcapone- 杏仁與白朱古力的味道很夾 口感很平衡 最愛是這個口味⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Cheese Cakelicious- 芝士忌廉我個人認為認為最邪惡既冬甩🍩⭐️⭐️⭐️⭐️水果四季春茶(no sugar)- 清新有西柚帶出嘅苦澀味⭐️⭐️⭐️
整體包嘅質感偏軟身

冬甩

⭐️⭐️⭐️⭐️

Jcoccino- 沒有什麼特別 外圍的杏仁很鬆脆⭐️

水果茶

水果四季春茶(no sugar)- 清新有西柚帶出嘅苦澀味
⭐️⭐️⭐️

2020-08-30
15 分鐘 (外賣送餐)
冬甩
  • Alcapone