2017-03-21
今日約左幾個friend去銅鑼灣食飯傾計😊記得之前經過阿豆仔,比佢的店內裝修吸引眼球就記住左,約左佢地尼食飯~7點15左右到達,竟然唔洗等位😳心諗唔通會中伏😂?不過到到45分左右就開始滿座~簡單的碗筷。阿豆仔係銅鑼灣都應該算係比較平食嘅一間店,而且竟然唔洗加一😳😳叫左杯燒仙草拿鐵,水有D太多。偷飲過朋友杯珍珠奶茶,反而覺得佢杯奶茶仲重咖啡味過我杯拿鐵😂而且珍珠遍硬,燒仙草拿鐵比較好喝。如果要掙札大碗定細碗魯肉飯,我好肯定一定要大碗,因為大碗都好細碗😂味道還好,份量唔足以飽肚😂同樣係飯。不過呢個香酥雞腿剽覇氣好多!好大件雞,有成6-7塊。外皮香酥,淡淡肉。滷味拼盤 [牛展。滷蛋。羅白]牛展、滷蛋各約3件,味道一般,冇咩特別~仲有我的至愛!蚵仔煎!蚵仔都幾大隻,而且數量幾多,蛋皮都QQ的,唔錯唔錯!
記得之前經過阿豆仔,比佢的店內裝修吸引眼球就記住左,約左佢地尼食飯~ 7點15左右到達,竟然唔洗等位😳
心諗唔通會中伏😂?
不過到到45分左右就開始滿座~ 簡單的碗筷。 阿豆仔係銅鑼灣都應該算係比較平食嘅一間店,而且竟然唔洗加一😳😳 叫左杯燒仙草拿鐵,水有D太多。
而且珍珠遍硬,燒仙草拿鐵比較好喝。 如果要掙札大碗定細碗魯肉飯,我好肯定一定要大碗,因為大碗都好細碗😂
味道還好,份量唔足以飽肚😂 同樣係飯。不過呢個香酥雞腿剽覇氣好多!好大件雞,有成6-7塊。外皮香酥,淡淡肉。 滷味拼盤 [牛展。滷蛋。羅白]
牛展、滷蛋各約3件,味道一般,冇咩特別~ 仲有我的至愛!蚵仔煎!
蚵仔都幾大隻,而且數量幾多,蛋皮都QQ的,唔錯唔錯!