2023-12-05 921 瀏覽
一間唔起眼嘅餐廳, 經過都唔知道佢係一間餐廳, 我哋一行五人, 想搵個地方食下嘢傾下偈, 呢間舖仔好適合。我哋叫咗 大蔥雞串燒 煙肉萬能蔥卷 龍蝦 扇貝 燒鳥皮 牛舌 烤魷魚 燒鱔 天婦羅 等等。主菜未上之前叫咗三款小食, 我哋叫咗榮螺 枝豆 炸魚仔雖然舖頭細細味道一流, 所有嘢都熱辣辣逐樣逐樣上,又唔會急叫我哋走,服務都好好, 不停幫我哋換碟,加茶加水。我覺得最好食就係大蔥雞肉串 雞翼 &煙肉萬能蔥卷, 好香燒得好好食, 另外有一個雞蠔肉都好特別, 佢哋話呢個雞係可以生食,所以表面燒到脆卜卜 裏面半生熟,肉質好淋好 juicy 最後一人一杯豆腐雪糕。咁就畫上完美嘅句號雖然價錢比較貴, 食物質素高,會再嚟,希望繼續keep住個質素ps: 如果想食特別嘅海鮮可以預早預訂, 本來想食斑馬瀨尿蝦,要提前預訂,今日食唔到
一間唔起眼嘅餐廳, 經過都唔知道佢係一間餐廳
最後一人一杯豆腐雪糕
。咁就畫上完美嘅句號

2023-12-04
  • 燒雞翼