2021-03-04
🏨千禧新世界酒店New World Millennium Hong Kong Hotel (假日版)💗終於等到限聚令只限2人,三人行可以坐埋一檯吃吃喝喝🧡地方闊落有足夠隔離空間,落地大玻璃,雖欠太陽但足夠光線💛afternoon tea set 自選10款甜點 + 鮑魚撻。 假日先有既「迷李三款」漢堡、龍蝦酥、春卷鮑魚磨菇撻鬆香唔淋,一口小鮑魚有鮮味/漢堡鬆軟適中 / 龍蝦酥有黑松露醬香/ 春卷脆💚自選甜點10款,各人揀10款可重複;柚子撻、綠茶蛋白卷scone 係本人真心推介。 向來不太嘗甜呢到既甜品既甜絕對應中(聖誕節食過gxxxxd hxxxt tea甜品超甜)💙飲品可自選咖啡或中茶花茶,係職員介紹下上飲左推介既甜思思,花香味中帶有輕微嘅香茅💜卜位時講左聲朋友生日,所以teaset上附送左生日紙牌仔。在場職員先主動幫你擺好盤,叫你地埋位影相📸️ 影完相野食仲有微溫。讚👍🏼 🤎因之前已入會有75折(如未入會可即場申請都即時有折,會員卡會一個月內寄去你所填寫既地址)teaset由2:30 開始我地2:20已入座傾到6:30;職員中途不停幫你refill 熱水,staff職員全部好ni
💗終於等到限聚令只限2人,三人行可以坐埋一檯吃吃喝喝
🧡地方闊落有足夠隔離空間,落地大玻璃,雖欠太陽但足夠光線
🤎因之前已入會有75折(如未入會可即場申請都即時有折,會員卡會一個月內寄去你所填寫既地址)teaset由2:30 開始我地2:20已入座傾到6:30;職員中途不停幫你refill 熱水,staff職員全部好nice全個環境都比人感覺好舒服😌