招聘中
7天前
7天前
28天前
餐廳: 譚仔三哥米線 (西洋菜南街)
資訊:

2021-01-10 336 瀏覽
三哥更新咗menu‼️平時唔洗睇menu嘅我一搵就搵到有咩更新咗😹🙈⭐️配料可選魚片、豬肚、雞翼🍗⭐️小食新加口水三素🥒🍄今期新推出嘅花膠胡椒雞美線💁🏻‍♀️青蘋果梳打同熱情果烏龍茶🥭⭐️三哥好多限定款式,過咗就無得再食咖啦🥺我揀咗蕃茄湯🍅平時食開三哥辣🌶今日胃口麻麻哋所以試下蕃茄湯十小辣,估唔到蕃茄味都幾清🤭十小蕃茄辣喺開胃的味道💁🏻‍♀️魚片夠哂爽口,花膠勁大塊😻🍗呢間三哥嘅雞肉塊食到最中心真喺有啲胡椒辣味🌶🍗雞翼配料唔喺土匪同香草味,無重香料嘅雞翼,吸哂湯汁嘅味道😋🍖豬肚無腥味,彈牙到要用啲牙力(喺我啲牙無咩力😭)🍄口水三素喺豆卜、雲耳、冬菇,一次過滿足3樣素菜😙🍎青蘋果梳打🥤青蘋果味比較甜🥭熱情果烏龍茶☕️呢個易入口啲,熱情果味夠哂熱情🔥

豬雞魚片

⭐️配料可選魚片、豬肚、雞翼🍗
⭐️小食新加口水三素🥒🍄
花膠胡椒雞美線

⭐️三哥好多限定款式,過咗就無得再食咖啦🥺
配料魚片

花膠

🍗呢間三哥嘅雞肉塊食到最中心真喺有啲胡椒辣味🌶
胡椒雞

配料雞翼

🍖豬肚無腥味,彈牙到要用啲牙力(喺我啲牙無咩力😭)
口水三素

🍄口水三素喺豆卜、雲耳、冬菇,一次過滿足3樣素菜😙

🍎青蘋果梳打🥤青蘋果味比較甜
🥭熱情果烏龍茶☕️呢個易入口啲,熱情果味夠哂熱情🔥
青蘋果梳打&熱情果烏龍茶

豬雞魚片