招聘中
$60-$75
時薪 (面議)
$60-$75
時薪 (面議)
餐廳: 譚仔雲南米線 (新都城中心三期)
資訊:

2019-10-06 224 瀏覽
前幾日見小朋友係又一城譚仔食2碗過橋米線咁誇張,做媽咪既緊係想佢食多D,食多D,食多D喇!問小朋友食唔食多次,都話好。即刻走去最近間譚仔食。今次係三哥同又一城食果間有D唔同,不過佢近就食呢間。都係食一樣既過橋米線。之前又一城食,一碗夠小朋友同我食,但呢度就夠小朋友自己一個食。米線份量少左,肉都係嫩滑唔老,份量差唔多,湯較濃味,食完要飲多D水。值得一提係小朋友鐘意食既竹笙,今次呢碗得2,3條,小朋友都識話咁快食完😅😅因為咁,另外叫多份土匪雞翼, 味濃, 胡椒味重有啲辣, 小朋友完全食唔到。點前已經問姐姐,唔辣先點。結果冇辦法,爸媽自私食。估唔到大家都係譚仔,分別都大,大家認住自己食開邊間,咪攪錯
前幾日見小朋友係又一城譚仔食2碗過橋米線咁誇張
,做媽咪既緊係想佢食多D,食多D,食多D喇!

問小朋友食唔食多次,都話好
。即刻走去最近間譚仔食。

估唔到大家都係譚仔,分別都大,大家認住自己食開邊間,咪攪錯