2022-08-11 868 瀏覽
食左幾年,喜歡佢地即牛坑腩,半肥瘦,牛味濃,口感佳。但原來只限堂食先有咁高質既牛坑腩。話說木蘭到訪,八號波就未見但雨就係咁落。所以買外賣返屋企同家人一齊食算。點知出事,我嬲到另晒啲外賣返去。我要米線冇米線,變左米粉~》算數!我當落單聽錯!我喜愛既牛肮腩,睇見好失望,黑人問點解九成係肥膏黎既???同之前堂食既質素非常大出入,發生乜事?~》算!我當我黑仔,食左碗米粉醫肚算數。點知屋企人突然大叫,望下佢碗魚蛋魚片米粉。㖇!乜加左料既??成碗粉得佢粒黑色外來物,一眼就睇到佢啦!仲有腳呀喎!!!喂呀,呢個外賣真係唔得羅!落住大雨我都要令返去比店家睇。出街揾過第二啲野食算數。店家最後退返錢比我,不過道歉同解釋都冇。咁唯有同你講拜拜👋👋👋

我要米線冇米線,變左米粉~》算數!我當落單聽錯!

2022-08-10
外賣自取