餐廳: 快樂漁港酒家
資訊:

2023-11-24 1271 瀏覽
前排同朋友去三家村食海鮮,入面好多餐廳,如果唔熟嘅話隨時比人當水魚行咗一輪格咗陣價之後發現喺入啲嘅酒樓價錢會相對平少少,所以就揀咗呢間比較入嘅餐廳食飯我哋叫咗好多個餸,全部都整得好新鮮,我覺得個龍蝦仲好味過我之前喺澳洲食到嗰啲🦞香煎蒜蓉扇貝香煎蒜蓉扇貝絕對係一道令人驚艷嘅菜式。扇貝的大小適中,外層煎至金黃酥脆,內裡卻保持著嫩滑嘅口感。蒜蓉嘅香氣同扇貝嘅鮮甜完美融合,每一啖都散發出濃郁嘅海鮮風味。這道菜不僅外觀精美,味道也非常出色,絕對是一道讓人回味無窮嘅佳餚。手打魚蛋手打魚蛋係呢度嘅獨特菜式,出面其他鋪頭係食唔到嘅。一咬落去就已經覺得好特別,好食到我買咗袋丸返屋企食。呢間酒樓嘅環境雅致舒適,令人感受到溫馨的氛圍,酒樓嘅服務態度非常友好同專業。佢哋對於菜式嘅推薦都非常熟悉,能夠根據客人嘅口味喜好給予合適嘅建議。無論係為咗聚餐還是商務宴請,呢間酒樓嘅環境同服務都能為您提供一個愉快嘅用餐體驗。結論:總括嚟講呢間係一間值得推薦嘅海鮮餐廳。佢哋提供新鮮、美味嘅海鮮料理,每一道菜都展現咗廚師們嘅精湛技藝。如果您對海鮮料理有著濃厚的興趣,快樂漁港酒家絕對係您不可錯過嘅餐廳選擇。地址:鯉魚門海傍道中5

香煎蒜蓉扇貝

手打魚蛋