2021-08-23 107 瀏覽
入到去幾有情調幾chill 當日我哋坐第三層 枱嘅數目最少 感覺private啲🤍𝗖𝗹𝗮𝗺𝘀($𝟭𝟮𝟴) | 𝗥𝗮𝘁𝗶𝗻𝗴: 𝟴.𝟯/𝟭𝟬本身唔太鍾意食蜆 但呢個白酒忌廉汁令人食唔停口個汁比較稀但好夠味 保留到白酒嘅香冇揮發到美中不足係間中有一兩隻蜆咬到有沙🤍𝗖𝗵𝗶𝗰𝗰𝗵𝗲𝘁𝘁𝗶 𝗣𝗹𝗮𝘁𝘁𝗲𝗿($𝟭𝟴𝟴) | 𝗥𝗮𝘁𝗶𝗻𝗴: 𝟳.𝟱/𝟭𝟬Burrata Cheese唔錯 個風乾牛肉卷同麵包就普通我會話影相幾靚 味道就冇咩特別🤍𝗗𝘂𝗰𝗸 𝗥𝗮𝗴𝘂 𝗣𝗮𝗽𝗽𝗮𝗿𝗱𝗲𝗹𝗹𝗲($𝟭𝟳𝟴) | 𝗥𝗮𝘁𝗶𝗻𝗴: 𝟴.𝟱/𝟭𝟬如果鍾意有酒香嘅嘢食 應該會好欣賞呢道闊條麵口感適中 好掛汁鴨肉醬份量都好多 仲食到少少脂香 可能因為落咗雞肝醬重點係個法國黃酒味好重好香!!🤍𝗦𝘁𝗲𝗮𝗸 𝗧𝗮𝗴𝗹𝗶𝗮𝘁𝗮($𝟮𝟲𝟴) | 𝗥𝗮𝘁𝗶𝗻𝗴: 𝟲.𝟴/𝟭𝟬當晚最貴嘅菜 我期待咗好耐牛味都合格 叫咗medium 但睇下張相就知佢有幾熟同咩texture🙃我已經唔想再多講🙃🤍𝗖𝗵𝗶𝗰𝗸𝗲𝗻 𝗣𝗮𝗿𝗺𝗶𝗴𝗶𝗮𝗻𝗮($𝟭𝟲𝟴) | 𝗥𝗮𝘁𝗶𝗻𝗴: 𝟲.𝟱/𝟭𝟬呢個就夠熱夠脆 但入面雞肉好鞋 冇乜肉汁🤍𝗧𝗼𝗳𝘂 𝗣𝗮𝗻𝗻𝗮
入到去幾有情調幾chill

我會話影相幾靚 味道就冇咩特別

如果鍾意有酒香嘅嘢食 應該會好欣賞呢道
闊條麵口感適中 好掛汁
鴨肉醬份量都好多 仲食到少少脂香 可能因為落咗雞肝醬
重點係個法國黃酒味好重好香!!

當晚最貴嘅菜 我期待咗好耐
牛味都合格 叫咗medium
但睇下張相就知佢有幾熟同咩texture🙃
我已經唔想再多講🙃

呢個就夠熱夠脆
但入面雞肉好鞋 冇乜肉汁

🤍𝗧𝗼𝗳𝘂 𝗣𝗮𝗻𝗻𝗮 𝗖𝗼𝘁𝘁𝗮($𝟱𝟴) | 𝗥𝗮𝘁𝗶𝗻𝗴: 𝟵/𝟭𝟬
普通奶味panne cotta就食得多 第一次食豆腐味
超級香濃 唔會太甜 口感幼滑
作為任何豆腐味甜品嘅fans表示好滿意

🤍𝗧𝗶𝗿𝗮𝗺𝗶𝘀𝘂($𝟱𝟴) | 𝗥𝗮𝘁𝗶𝗻𝗴: 𝟴.𝟱/𝟭𝟬
水準拍得住Pici嗰個!
手指餅唔會太濕 cream有蛋香味
但咖啡粉比較苦 個人唔太鍾意🥲