觀塘多好野食就唔洗講,有好多既咖啡店,西餐廳,中菜館,好多都係隱藏左係工業區裏面,但離地鐵站都係超近的。今日黎到王子大厦裏面揾野食,直情距離地鐵站兩分鐘,一入到咖啡店,感覺到家既感覺,因為全部以白色為主調,架上木製既家私,給人一種輕鬆既感覺🤗🤗🤗😊其實點解會揀哩間咖啡店,因為佢既圖案拉花咖啡吸引到呀,上網見啲咖啡好得意,有三眼仔呀,單眼仔,龍貓,真係諗到咩公仔佢都可以整到俾你,諗都唔使諗我梗係揀左Green tea latte 啦,,配上三眼仔嘅圖案,朋友就揀咗單眼仔同埋龍貓嘅圖案,嘢食方面我,哋叫咗炸魚薯條啦,番茄芝士海鮮意大利粉,Egg Benedict🤤🤤🤤🤤🤤啲咖啡除咗賣相得之外,仲有好濃嘅綠茶味🤗🤗🤗個炸魚薯條好出色,魚好大塊🤗🤗🤗🤗🤗