2023-10-29 193 瀏覽
是次係openrice落單外賣自取,跟預定時間出現店舖時,外賣已準備好,跟要求一樣,無附上餐具我話走膠袋時老闆娘高興地講左句「多謝支持環保」,估計老闆娘同我一樣係支持環保人士😆打開飯盒,份量標準,對於我咁大食既人一定唔多,但起碼冇令人覺得「嘩,咁小既!」既感覺。價錢$45有埋野飲,有配菜,有配料,加多兩條菜心比你,算抵食!係其他店搵到咁既配餸小之有小。今次叫左曼魚飯,外貌還原度都高,配埋曼魚汁,味道唔錯。飯係紅米飯,有住家味道又健康。最appreciate佢地既配菜,十分有驚喜及誠意😆首先係深啡色、有陣陣豆豉香既配料,雖然唔知係乜,但一食,撈飯一流。繼而係兩條足料菜心。最後要讚佢三色豆,三色豆撈埋麵根碎一齊煮,面頭加小小黑/白芝麻做點綴,唔喜三色豆既我發現原來係可以咁出色!今次對三色豆改觀。叫左其亞子柚子茶,第一次試,清清淡淡幾好飲。轉素快唔貴,又足料,唔食素既人都可以去試下。支持小店!

叫左其亞子柚子茶,第一次試,清清淡淡幾好飲。

轉素快唔貴,又足料,唔食素既人都可以去試下。支持小店!
曼魚便當+其亞子柚子茶
2023-10-29
15 分鐘 (外賣自取)
  • 配菜