2023-07-01
📍三訪樂富高質西餐‼️· 青醬帶子勁好食😍 -- Gochi🍝🥰•#pigfoodiexhk_樂富#pigfoodiexhk_西餐=======================已經係第三次嚟gochi啦!🥰之前嚟食過lunch同tea set,最近佢哋推出夏季晚市套餐,仲有水果主題嘅冷天使麵😍上星期就同朋友去試吓😆------------------------------雙人豐盛晚餐 $728𝓢𝓽𝓪𝓻𝓽𝓮𝓻⭐️烤厚燒牛舌 (4.2/5)牛舌厚身,口感爽彈!⭐️香煎北海道帶子 (4.7/5)呢個超正🥹❤️帶子軟腍鮮甜,加埋青醬薯蓉調味鹹香十足~·𝓜𝓪𝓲𝓷⭐️草莓冷天使麵 (3.9/5)呢個係夏季menu嘅新品🥰‼️以士多啤梨入饌天使麵,酸酸甜甜開胃清新😛面頭仲有parma ham,配搭唔錯😋⭐️鮮墨魚仔墨汁西班牙鍋飯 (4/5)海鮮份量都幾多,墨魚仔鮮味!墨汁飯嘅鹹鮮都幾出~😆飯粒如果煙韌啲會更加中意👍·𝓓𝓮𝓼𝓼𝓮𝓻𝓽 ⭐️草莓奶凍 (4.6/5)呢個係我食過奶香最濃嘅panna cotta!口感都好嫩滑,加埋草莓醬同脆脆好夾🤩·⭐️蘋果巴斯克芝士蛋糕配雪糕 (2.8/5)呢個有少少失色~芝士蛋糕口感略
#pigfoodiexhk_樂富
#pigfoodiexhk_西餐
=======================
雙人豐盛晚餐 $728
𝓢𝓽𝓪𝓻𝓽𝓮𝓻
⭐️烤厚燒牛舌 (4.2/5)
牛舌厚身,口感爽彈!
⭐️香煎北海道帶子 (4.7/5)
呢個超正🥹❤️帶子軟腍鮮甜,加埋青醬薯蓉調味鹹香十足~
𝓜𝓪𝓲𝓷
⭐️草莓冷天使麵 (3.9/5)
⭐️鮮墨魚仔墨汁西班牙鍋飯 (4/5)
𝓓𝓮𝓼𝓼𝓮𝓻𝓽
⭐️草莓奶凍 (4.6/5)
⭐️蘋果巴斯克芝士蛋糕配雪糕 (2.8/5)
呢個有少少失色~芝士蛋糕口感略嫌唔夠軟滑,鹹香欠奉🥺蘋果塊同個cake都唔係好夾🙈
⭐️Virgin Pina Colada $68
椰子味香濃!🤩菠蘿帶點清新~
⭐️Pomegranate Mojito $68
賣相:3.8/5
味道:4.3/5
性價比:3/5
推介度:3.8/5
店舖資料
名稱:Gochi
地址:樂富聯合道198號樂富廣場UG&1樓L104A&B, L211-214號舖
前往方法:樂富站A出口