餐廳: 譚仔三哥米線 (荃新天地2)
資訊:

上年母親節出姬松茸螺片雞🐥肉,今年就出姬松茸配鴨3寶,真係一年一次要隆重慶祝🥳🥳~~~滋補姬松茸鴨🦆3寶美線🍜~~~同上年一樣只限兩星期米線🍜,今次就配鴨🦆鎚、鴨🦆腎花、鴨🦆血☺️☺️會有一只鴨🦆鎚🍗,肉質ok但冇咩鴨🦆味😆😆,有三粒剪開左嘅鴨🦆腎,相對會冇咁硬容易入口😊😊,鴨🦆血正常😀😀湯底係菇菌濃湯,飲左幾口,真係有種少少老火湯嘅感覺😋😋我同🤴🏻都覺得唔錯😄😄~~~蒜辣雞🐥翼尖、蒜香雞🐥翼尖~~~期間限定小食,雞🐥翼尖大小正常,肉質唔會好爛,亦唔會好硬好難咬😚😚有比較下‘蒜香雞🐥翼尖’蒜味重好多,真係食到蒜辣口感,但 ‘蒜辣雞🐥翼尖’ 食唔出有蒜味,只有小小辣油味😅😅

~~~滋補姬松茸鴨🦆3寶美線🍜~~~
湯底係菇菌濃湯,飲左幾口,真係有種少少老火湯嘅感覺😋😋
我同🤴🏻都覺得唔錯😄😄

~~~蒜辣雞🐥翼尖、蒜香雞🐥翼尖~~~
蒜香雞翼尖
蒜辣雞翼尖

2022-05-13
$78.5 (晚餐)