唔係第一次幫襯之前一直都沒事,下午茶炒嘢收38包熱飲,因此食物質素不能要求太高。但最基本衞生都做唔到仲要串過啲咕喱佬就真係第一次見。本身間餐廳都奇怪,所有調味同筷子叉等工具都唔會放係度比你攞,要同啲食物一齊上,無所謂當你地環保。今日去食下午茶叫左個時菜排骨飯+熱檸茶。先上檸茶但無主動比糖,然後再上個飯,點知張上菜紙一半放左係啲汁裏面,大佬呀張紙有紅色黑色又幾條友掂過點食?再者佢比埋個叉我黎食飯我都第一次見。然後同伙記講叫佢換,一分鐘後一個聲稱老闆嘅人兇神惡殺咁過黎問有乜問題?我講左個情況比佢聽佢竟然話:「我地不嬲都係咁操作,你唔好食囉!」。幾咁有型。已經投訴食環,我就睇佢操作得幾耐。依擋嘢貼埋錢冇可能再幫襯。
2021-04-10