❣️上水廣場「牛摩+」獨家推涮涮鍋放題夾公仔機二合一 ❣️天氣轉涼最啱烚下烚下🍲「牛摩+」上水廣場店獨家推出左「日式涮涮鍋放題夾公仔機二合一」⭐️有得食有得玩梗係即刻去開餐啦😍😍呢度同時提供日式涮涮鍋放題同時尚夾公仔機,一次過俘虜牛控、火鍋控同夾公仔達人‼️完全中晒我心水!可以邊食邊潮玩!我哋就揀咗食美國極品牛小排海鮮放題同牛摩別注版湯底「博多美人骨膠原啫喱雞白湯」!造型萌爆超美顏🥰美國及日本引入優質牛肉,90分鐘任食!❇️源源不絕供應美國極品牛小排、美國極上和牛、美國特級牛肉、美國極上黑豚肉、花膠、鴨血、帆立貝、海蝦、墨魚仔、廣島蠔和經典港式醬爆瀨尿牛丸等❇️加上自助放題區,粟米、蕃茄、米線、薯粉、米線、多種唔同蔬菜🥬甜品方面都有好多唔同口味!啫喱、布甸、泡芙、糕品等選擇仲有埋雪糕🍦飲品都有好多選擇!飲品櫃有齊汽水、冇汽飲品同埋茶類!最驚喜係有埋成部咖啡機喺度!同埋沙冰都有兩種口味!真係一次過滿足我地所有願望😍餐廳空間感十足超級寬闊!充滿童趣玩味繽紛色彩🌈上菜速度非常快!店員服務周到,主動幫我哋加湯同收碟!
❣️上水廣場「牛摩+」獨家推涮涮鍋放題夾公仔機二合一 ❣️

2021-10-27