2022-02-24 531 瀏覽
🇭🇰屯門-上海豆漿大王呢間嘢相信係附近返學嘅中學生或者返工嘅人一定食唔少😼佢絕對係平民抵食之選~~好食得嚟價錢又相宜,大大份~~朋友仔仲好鍾意食佢呢度嘅粢飯㗎🤫而我就比較鍾意食佢既大大碟菜飯😎同埋喺入面食飯好有種懷舊嘅感覺 我嗰日平日夜晚去到叫外賣出面都好多人等㗎~~果然係傳統招牌老店 咁多年嚟都屹立不倒👅糖醋排骨菜飯 (⭐8/10) $34首先講吓嗰個糖醋排骨,一打開大概有6-7舊既糖醋排骨,大小不一既~~但我覺得份量都算多 食落甜甜酸酸的味道,好開胃,而且啲肉夠晒林唔會好難咬🤤菜飯正正常常,而家好少地方有得食菜飯,所以有菜飯食我覺得好幸福😚但有個小提示:下次我會叫佢俾啲糖醋排骨嘅汁,因為我覺得個汁多啲會再好食啲😋Btw係呢個時勢30幾蚊嘅飯仲要大大盒有質素真係要幫襯吓 冇咗晚市真係損失慘重🥺唔想呢啲懷舊小店一間一間咁無辜被執~~🎏地址:上海豆漿大王 (屯門)屯門鄉事會路129號康麗花園地下4號舖#hkig #foodie #hkfoodblogger#likeforfollow #likeforlikeback #香港 #followforfollow #food #yummy#l
🇭🇰屯門-上海豆漿大王

👅糖醋排骨菜飯 (⭐8/10) $34

🎏地址:上海豆漿大王 (屯門)
屯門鄉事會路129號康麗花園地下4號舖

#hkig #foodie #hkfoodblogger#likeforfollow #likeforlikeback #香港 #followforfollow #food #yummy#likeforfollow #followme #eat #食好西 #吃貨 #likeforlikes #blogger #hkfollows #屯門 #屯門美食 #上海菜 #上海豆漿大王

按一按👇🏻可以看回我們所有的香港好西🤗
#lg_屯門