餐廳: 翡翠拉麵小籠包
資訊:

餐廳: 翡翠拉麵小籠包
資訊:

2019-07-24 686 瀏覽
好開心知道好友懷孕的消息因為大肚係大曬由佢決定食乜菜於是大家約在旺角moko朋友唔係好有胃口甘我們食少的糖醋肉排熱盤,肉排連骨可能醋的作用,骨肉分離,容易食醋味濃朋友全程都係食呢個菜甜酸魚塊就朋友好多菜都係酸的魚塊熱騰騰脆漿點上甜酸醬食落唔錯賽螃蟹蛋白高營養但芡汁差左的,較杰身唔算太咸我覺得送飯唔錯炒飯雖然好普通但食落唔錯唔算太油唔太濃味,清清地有蛋絲,肉粒飲品有薏米水朋友要豆漿薏米水粒粒薏米真材實料去水腫其實唔錯但只可以坐90分鐘另外用滙豐信用卡優惠唔錯
好開心知道好友懷孕的消息
因為大肚係大曬
由佢決定食乜菜

於是大家約在旺角moko
朋友唔係好有胃口
甘我們食少的

糖醋肉排
熱盤,肉排連骨
可能醋的作用,骨肉分離,容易食
醋味濃

脆漿點上甜酸醬
食落唔錯

賽螃蟹
蛋白高營養
但芡汁差左的,較杰身
唔算太咸
我覺得送飯唔錯