2020-08-25 371 瀏覽
頂咗大半年,大家有無開始驚咗啲 #飯盒 呀?不過鬼叫 #小秘書 懶,又唔肯落手落腳整嘢食咩👉🏻👈🏻 所以如果果日唔食草🥒🍅 我通常都會揀嘅跟 #熱湯 嘅 #食物🥢 貪佢熱辣辣,食落個肚夠哂滿足🤩呢日路過 #一品香,一間一直無諗過會幫襯嘅 #餐廳😅 不過距離下一站嘅時間無多,附近又無咩啱食,就坐底叫個 #上海雲吞麵 慢慢嘆🤤 原來剛好係 #下午茶時間,#阿姐 話可以免費加兩件 #點心,仲有 #豆漿 送... 加加埋埋都係$38咋🤪 不過明明我叫嘅係 #窩貼,點知送到埋口先知阿姐攞錯 #生煎包 比我,仲要係唔熱嘅... 唯有益隔離嗰個囉😉 不過佢哋嘅 #上海雲吞 #麵 都做得唔錯,湯底夠熱,#雲吞餡 雖然唔夠 #小秘書 #外婆 做得正宗,不過以 #小店 嚟講,都算ok㗎喇🤤

2020-08-22