2024-11-12
去完上環上完拉筋堂, 又想食得健康啲, 高蛋白高營養, 就黎到兆成行對面的POKING食Poke Bowl, 呢間餐廳裝潢以白色和木製餐檯椅為主, 感覺舒服。除左招牌Poke Bowl幾款固定口味外,都可以安個人口味, 自由組合,包括有飯款、餸料和醬汁,可自由創作,成日食都可以保持新鮮感。*Moo-Moo Onsen Bowl $108糙米飯配沙律菜嘩, 份量都幾大下, 材料包括秘制牛腱肉, 蕃茄粒, 洋蔥粒, 新鮮芒果, 溫泉蛋, 成碗好Colourful, 岩哂打卡, 牛腱肉一口份量, 食落軟腍, 芒果好鮮甜, 更有溫泉蛋, 撈埋糙米飯和沙律菜, 非常豐富!*Creamy baby $128糙米飯配沙律菜三文魚, 牛油果, 雞蛋絲, 豆腐, 青瓜, 蟹籽, 木魚絲,脆炸蒜粒配芥末乳酪沙律醬.底下係糙米飯和沙律菜, 三文魚真係好肥美, 又有我喜歡的牛油果和蟹籽, 不同配料好豐富, 芥末乳酪沙律醬幾特別, 食落有層次又有不同口感味道!芒果希臘乳酪特飲 (凍) ~飲落有啲creamy, 不會甜, keep fit岩哂蜂蜜枸杞玫瑰花茶 ( 熱) ~ 養顏, 補氣血, 岩哂女士
*Moo-Moo Onsen Bowl $108
糙米飯配沙律菜
*Creamy baby $128
糙米飯配沙律菜
蜂蜜枸杞玫瑰花茶 ( 熱) ~ 養顏, 補氣血, 岩哂女士