2021-12-14
今日要到中環present project,時間匆忙連晏都冇食諗住就咁等到晚餐但個肚係咁打鼓,結果就行到附近買手搖杯頂頂肚平時中環公司啲同事係咁讚呢間手搖杯好正今日一於試下先。間鋪係轉角巷,行入少少都唔算好難搵入面裝修幾四正舒服,適合行到攰嘅時候可以歇一歇腳入邊有介紹最受歡迎嘅top 3,未試過可以參考一下喺附近工作嘅朋友,店舖仲有提供外賣服務,就算幾遠都唔使怕啦好喇睇下餐牌先,我地都想試下奶蓋同埋水果茶,選擇都有好多睇嚟間店舖叫得Nuttea, 堅果都並非浪得虛明我地分別叫左伯爵朱古力堅果奶蓋茶,令一杯係滿杯奇異果製作嘅時間都唔算好耐,好有心機係我鍾意嘅朱古力奶蓋味道啊!!!滑滑嘅榛子醬,奶油已經喺嘴唇邊逗留濃郁嘅香味伯爵茶茶香奶滑,味道唔算好甜好適合行到熱嘅天氣可以透心涼另一杯係奇異果果茶同樣地唔會有果糖嘅甜味,另外果肉真係鮮打的飲到最尾仲有滿滿嘅果肉配合埋果茶一齊,好健康嘅感覺! !嚟到中環嘅朋友,不妨可以試吓嚟到Nuttea試吓手搖杯好啱我哋呢啲趕頭趕命嘅上班中,可以好好咁嘆番杯
但個肚係咁打鼓,結果就行到附近買手搖杯頂頂肚
入面裝修幾四正舒服,適合行到攰嘅時候可以歇一歇腳
入邊有介紹最受歡迎嘅top 3,未試過可以參考一下
喺附近工作嘅朋友,店舖仲有提供外賣服務,就算幾遠都唔使怕啦