2022-09-19
最近喺荔枝角香港工業中心附近發現到一間新開嘅餐廳😁真係開心大發現呀!由於我間中都會去香工買衫,有時買完想搵個地方坐吓食吓嘢。但附近嘅餐廳大多數都係外賣店,估計係為咗方便附近商廈或工廈嘅上班族買上寫字樓食卦?難得見到間乾淨企理,而且環境闊落嘅餐廳新開,咪入去幫襯吓,睇睇有冇驚喜先😄甫坐低,服務員貼心地送上清水和餐牌,睇到食物款式選擇都幾多喎🤩有啱胃口細嘅輕食嘅沙律,有可以食飽肚嘅扒類、漢堡包啦,任君選擇,悉隨尊便,睇到我眼花撩亂!咁我哋就點咗是日餐牌,日式鰻魚蛋包飯同埋澳洲和牛薯菜。兩份餐好快送到,鰻魚厚身,滑蛋足夠嫰滑而且仲熱辣辣添。而澳洲和牛嘅牛味濃郁,雖然較為薄身,但都食得出陣陣肉香。另外,午餐仲有熱飲送,價錢相宜。以後食飯又多個落腳點了
難得見到間乾淨企理,而且環境闊落嘅餐廳新開,咪入去幫襯吓,睇睇有冇驚喜先😄 甫坐低, 服務員貼心地送上清水和餐牌,睇到食物款式選擇都幾多喎🤩有啱胃口細嘅輕食嘅沙律,有可以食飽肚嘅扒類、漢堡包啦,任君選擇,悉隨尊便,睇到我眼花撩亂!
咁我哋就點咗是日餐牌,日式鰻魚蛋包飯同埋澳洲和牛薯菜。兩份餐好快送到,鰻魚厚身,滑蛋足夠嫰滑而且仲熱辣辣添。而澳洲和牛嘅牛味濃郁,雖然較為薄身,但都食得出陣陣肉香。另外,午餐仲有熱飲送,價錢相宜。 以後食飯又多個落腳點了