2019-08-21 893 瀏覽
自己一個午餐,想舒服坐耐啲hea下。搵到一個新大愛。餐廳環境好舒服。十二點三四去到基本上無人,到十二點半一點都係六七成滿,絕對無壓力要埋單定點。佢有daily special既main course係有特價既,不過我覺得two three course好似開心好多!唔算平,不過連埋環境又抵番既!頭盤要左個牛既toastada。牛既質感幾好,不過佢唔似一般墨西哥餐既味咁濃同豐富。有啲西餐fusion感覺,不過都係好食既。野飲要左佢推介既西瓜flavored water。我平時唔飲有氣既野,竟然又覺得ok。絕對唔甜,唔係果汁味,而係好淡西瓜味既水。雖然taco同toastada好似,不過真係好想試。佢一個係牛舌,肉質好腍好好味,不過偏淡味的。另一個係豬,好鍾意!微微辣,終於有墨西哥野既感覺。最後食左個炸魚,少少油同略嫌多沙律醬定唔知千島醬,不過都唔錯!香港既墨西哥野本身就唔平。在上環有個食物唔錯,人少又唔算勁貴既地方都令人幾開心。
自己一個午餐,想舒服坐耐啲hea下。
搵到一個新大愛。

餐廳環境好舒服。

唔算平,不過連埋環境又抵番既!

頭盤要左個牛既toastada。

野飲要左佢推介既西瓜flavored water。
Beef salpicon toastada

雖然taco同toastada好似,不過真係好想試。
佢一個係牛舌,肉質好腍好好味,不過偏淡味的。
另一個係豬,好鍾意!微微辣,終於有墨西哥野既感覺。
Taco trio

香港既墨西哥野本身就唔平。
在上環有個食物唔錯,人少又唔算勁貴既地方都令人幾開心。

2019-08-20
Beef salpicon toastada