2021-08-09
位於上環既辦館格外寧靜,門口有兩張復古風既枱凳,好適合拍片同打咭,亦都好啱文青黎取景🌱極肚餓既我點左一杯巨峰提子梳打同一杯日本柚子梳打,我覺得巨峰提子梳打好飲啲,味道較濃同少甜💓 主打係All Day Breakfast $148 (包飲品) 比較欣賞佢哋隻半熟溫泉蛋,煮到啱啱好流心,加落多士上面食好美味🥪 同埋好鐘意食佢條德國香腸,係辣肉腸黎,辣辣哋好惹味😋香脆芝士蕃茄辣肉腸焗長通粉 $128,長通粉最上層加入左麵包糠,令到佢食落真係有脆脆地既口感。個辣肉腸都係頭先果個,我好鐘意食🥰 不過佢哋加左甜粟米,令到個長通粉有少少甜味,個人覺得少怪,可能用返正常粟米襯啲😂不過佢哋啲set其實都抵食,包一杯 $58既飲品,寧靜既環境都好啱同朋友chill下或者黎做嘢,重點一提,cafe出面條斜坡可以放🦮🦮,推介埋狗主帶佢地既愛犬黎😆