2021-01-15
{上環新越式餐廳😆}#kong_girl_foodie出街食#鳴越 Pho.每次返工都要唸食咩😭今日同事介紹咗呢間新開嘅越南餐廳😆環境乾淨,員工都好nice👍🏻我放飯嗰陣咁啱下午茶時段,所以食物都平啲!.❣️鳴越綜合粉 $60 下午茶優惠熱飲免費!凍飲加$3!特飲加$15!個麵勁大碗!河粉份量多到食唔曬🤣🤣而且每樣配料都有兩至三舊!有生牛,牛腩,牛丸,牛柏葉,牛筋!而且個湯底好清,但味道好濃郁!😭❤️係我呢排食過最好食嘅越南河!😋.❣️香茅豬頸肉 $58份量相對細份啲,但味道相當唔錯,香茅味好出,配上炸蒜和蔥!😋睇得出煮得非常用心!擺盤都很好!😆👍🏻.📝總結回頭率超高的餐廳,$45已經可以食到個下午茶仲包飲品添🤩🤩員工仲好nice😆😆.❣️食完俾分時間❣️🌟食物: 9/10🌟環境: 8/10🌟服務: 8/10🌟打卡: 7.5/10🌟推介: 8/10.📍 鳴越 Pho中環租庇利街9-11號富興大廈地下6號舖#香港 #香港美食 #美食分享 #香港吃貨 #hkfoodie #hkfood #hongkong #hkig #上環美食 #上環
#kong_girl_foodie出街食
#鳴越 Pho
❣️鳴越綜合粉 $60
下午茶優惠
熱飲免費!凍飲加$3!特飲加$15!
個麵勁大碗!河粉份量多到食唔曬🤣🤣
而且每樣配料都有兩至三舊!
有生牛,牛腩,牛丸,牛柏葉,牛筋!
而且個湯底好清,但味道好濃郁!😭❤️
係我呢排食過最好食嘅越南河!😋
❣️香茅豬頸肉 $58