上環一直係高性價比小店嘅集中地 最近熊熊姐妹就係呢度發現咗一間人氣漢堡包店🤫 店仔細細 所以大約6點鐘已經full house 而廚房都keep住無停過做外賣生意😵‍💫 而且小店人手有限 所以主要以qr code嗌嘢食 再去counter俾錢咁😛 但係!上菜嘅速度依然保持到 嘢食都好熱辣辣 抵讚👍🏻龍蝦汁大蝦意粉套餐 $106(炸薯角配茄汁+西柚梳打)意粉煮得啱啱好 有咬口得黎又超掛汁🤤 龍蝦汁都好濃郁 似係龍蝦湯質感😆 蝦既部分都俾得幾多 又大隻又彈牙🦐呢個價錢黎講我地都覺得幾ok了☺️ 炸薯角份量大 食得好滿足🥹 外脆內軟 味道不過不失啦😚 西冷黑松露水牛芝士漢堡 $107(洋蔥圈 + +C檸檬梳打)呢個burger其實似三明治多啲😂 麵包鬆軟 加上好香芝士同埋黑松露味 超夾🤤 入面夾既唔係漢堡扒 而係厚厚既西冷牛肉☺️ 份量好足 牛肉味都好濃😆 但可能本身我地食牛扒嗌開5成熟 所以覺得如果可以再生少少就更好更嫩😛 配埋啲蔬菜感覺係個健康嘅包🤣 洋蔥圈好香好脆 顏色都好靚 大推🥰總括而言 熊熊們覺得呢間burger份量真係超良心 價錢都比較合理👍🏻 絕對係去中上環呢啲貴價區嘅好選擇🤫

龍蝦汁大蝦意粉套餐 $106
(炸薯角配茄汁+西柚梳打)
炸薯角份量大 食得好滿足🥹 外脆內軟 味道不過不失啦😚

西冷黑松露水牛芝士漢堡 $107
(洋蔥圈 + +C檸檬梳打)
洋蔥圈好香好脆 顏色都好靚 大推🥰