2020-12-02 238 瀏覽
呢排食嘢食得勁立雜🤢🤢係時候食得清淡啲健康啲,黎個green friday! 💚😂😂😂 呢間Pokéworld就係一個好選擇啦🥰🥰🥰今次食勁多種選擇嘅Pokeworld Bowl,係自己拎紙tick自選。先揀飯/壽司/蕎麥麵🍚🍣🥡再嗌一個protein scoop (即係一樣主菜大約$62),有好多種選擇架!一定有啱你心水嘅😉😉😉兩樣就$85。我見三文魚同蝦都新鮮,但話明green friday😂😂我就揀左豆腐啦!之後再楝醬汁同菜。on top仲可以加飯素、紫菜、洋蔥、芝麻等!🥗🥗😋成個搭配好日式,勁好食同埋開胃🤤🤤🤤🤤之後可以再encore👍🏻☺️☺️邊個話健康野一定唔好食架?梗係唔係!推薦大家去試下!😆