餐廳: 海膽屋
資訊:

2022-02-24 1456 瀏覽
經過上環,慕名去海膽屋,見識一下真材實料。好耐無堂食了,呢次很有誠意幫襯。✅ 喜歡火灸,點了六件,六件都好肥美,無失望!師傅是用心的👍🏻✅六件/$100,有質素,性格比高⚠️收銀姐姐(老板娘? )真係唔休做,唔會理人,問佢野無尾音,好似我阻住佢玩手機咁😠-. 第一次去,睇左牆身既定食好耐,大約5-10分鐘。 我問: 有無壽司🍣之類。佢: 「我地有menu 架!」「係邊度?無人招呼過我」然後都比menu 我睇-. 落單時,佢知我堂食就叫我用安心r 痕,我掃完比佢睇,佢:「唔係比我睇! 你自己再掃呢個」一邊比個針卡我掃code-. 到有野食,問佢餐具筷子係邊,佢:你前面。 佢真係只能做熟客生意,因為期望人人都熟佢既架步。對生客,豪不尊重。⚠️最後一次寫食評,之前買了openrice 的劵用不到,搞左一輪,客服又唔覆。永遠👋🏻👋🏻

✅六件/$100,有質素,性格比高

-. 到有野食,問佢餐具筷子係邊,佢:你前面。