2016-08-16
煙肉忌廉意大利粉 $108 冇加一.有一天路過coffee job便找機會去吃 因為覺得這食店很特別🙋怕等位未到七點已經入去食晚飯 不過空間很少只能撘枱所以也不能久坐.叫這個是因為看了網上評價很多人都推介這個意粉🙈賣相是不錯的 沒有太花巧不過頗清新 但味道其實很普通.最特別既地方應該係隻温泉蛋 蛋黄汁撈埋忌廉味道更好 此外還有少量既芝士粉 香葱 乾既煙肉 意粉是扁身的 份量很多 質感適中 唔會煮得太硬或太淋❗️.但係撈埋一齊入口第一啖我覺得只係普通貨色🙈是我的味覺出現問題了嘛🙈🙈🙈意粉沒有沾了很多忌廉汁 味道不夠完整.性價還算不錯 雖然字裡說不收加一 不過哩個質素哩個價係包埋😕😕應該係 仲有要有耐性 d餐好耐先出.叫set唔使$既梳打飲品.又藍又綠咁其實只係青蘋果味梳打.味道不錯 賣相不錯 但其實點解係藍色既⁉️美式三重芝士漢堡 $138 set $158.先想讚揚其實幾抵食 158有大大碗南瓜湯 有野飲 因為單叫好貴🙈🙈有少量沙律 大大個burger 炸薯條 冇加一算係咁.burger好大個所以一切就散 表面睇有好多芝士其實真係得表面 一切連舊芝士都甩埋出黎😂😂個包係有烘過 脆身幾好食
又藍又綠咁其實只係青蘋果味梳打
味道不錯 賣相不錯 但其實點解係藍色既⁉️
美式三重芝士漢堡 $138 set $158
burger好大個所以一切就散 表面睇有好多芝士其實真係得表面 一切連舊芝士都甩埋出黎😂😂個包係有烘過 脆身幾好食 我覺得個麵包仲好食過舊牛肉🙈舊漢堡太乾了 雖然好厚身好足料咁 不過我覺得唔好食😕好彩舊肉下面仲有菜蕃茄青瓜入口濕下冇咁乾❗️其實整體係ok 係敗在於舊漢堡 零肉汁煎得過火喉 希望下次會有改善
薯條炸得好脆好好味👍🏻😋仲有食完d咁熱氣既野有沙律懶健康均勻返👍🏻👍🏻👍🏻
食物質素算是中上🙋🙋🙋不過哩間野上菜好慢 店員又好似好混亂淨d上錯burger俾我 而且坐得幾逼下 如果gathering想坐耐d不是一個好選擇 食下野都ok既