2018-04-23
本身諗住食薩利亞,但真係太多人等勁耐。所以就走左去食京都啦。呢間店睇價錢都可以,而且都幾多大排曬隊咁就等下啦。入面都幾大下,所以唔駛一陣就入得啦。叫左兩樣野,一樣係「角切魚生飯定食」同「牛肉火鍋定食」。本身對佢個魚生飯定食都無抱太大期望,始終$69唔算話好貴。不過上菜果陣見到都真係幾大碟,性價比都幾高下。而且魚生並唔係鋪面果層,真係都幾多幾豐富下。食落都幾啖啖肉,大大件下。同想象中既細細粒成反比。質素都過得去啦,要求佢係上乘肉質就無可能架啦。不過以68蚊黎講真係抵食夾大件既,而且質素都唔算太差,就好似真鮮果d咁。個人覺得唔錯既。真係啖啖肉,下次黎應該都會再點黎食。唔錯~餐廳既上菜速度真係好高,一陣個火鍋就上得。首先要講既係個蛋唔係日本蛋,所以一定要熟先好食呀。個火鍋都幾足料下,基本上一般應該有既佢都有,你諗唔到既佢亦有😂😂😂 佢仲有成棵青菜係個鍋度。料就真係唔算少架啦。而且我覺得佢個湯底都幾甜,好食過吉野家果個湯底。熟左再將個蛋打埋落去等個蛋混合埋湯底度真係好正。佢個手打烏冬就麻麻啦,唔太彈牙,淋淋地。so far都幾好食既。唯一唔滿意係個價錢羅,要88蚊,睇食評佢之前都係68🤔🤔🤔
叫左兩樣野,一樣係「角切魚生飯定食」同「牛肉火鍋定食」。
本身對佢個魚生飯定食都無抱太大期望,始終$69唔算話好貴。
真係啖啖肉,下次黎應該都會再點黎食。
唔錯~
餐廳既上菜速度真係好高,一陣個火鍋就上得。
首先要講既係個蛋唔係日本蛋,所以一定要熟先好食呀。
唯一唔滿意係個價錢羅,要88蚊,睇食評佢之前都係68🤔🤔🤔 88蚊既火鍋其實仲有好多選擇既,所以都未必再食啦。
仲有一點,職員唔知係未因為好忙啦,真係隨時黑你面加唔多理你。😂😂😂 不過問題唔大啦。