2021-10-28 651 瀏覽
6點半入黎食野、 點左兩隻乳鴿, 半份乳豬, 一客小炒皇, 一個紅燒豆腐。 食完兩隻乳鴿, 半份乳豬後, 等半小時後都冇任何野食. 有一位傳菜伙記之後拎左一碟 蜜豆炒牛柳粒(碟餸完全無遮無蓋) 上我地枱, 我地即時話冇order 喎, 但係個傳菜員就堅持話張單伙我地張枱No. 我地叫佢拎走同埋唔好拎碟餸周圍行、 個個食客冇帶口罩, 碟餸又唔蓋住 好唔衛生。 結果又係要搵到部長行黎佢先拎開碟餸 再等多陣、 隔離幾張枱都開始追時候、 我地亦開始問是否漏單? 結果到8點鐘左右同隔離枱 話冇豆腐! 我地就再叫部長過黎, 同佢講啲餸唔到就除消 加 埋單 我地走喇! 部長即時話黎梗黎梗, 我地都話唔要喇! 到部長過黎同我地 收錢時、 就見到啲姐姐 一車 十幾碟既 小炒王, 原來係 夾埋十幾碟一次過先煮? 總結食物完全冇蓋蓋上保持衛生, 疫情下咁樣真係好啱掂服務態度真係麻麻食左兩個餸、 其實唔差還可以價錢略貴、 唔算大眾化

部長即時話黎梗黎梗, 我地都話唔要喇!

總結
食物完全冇蓋蓋上保持衛生, 疫情下咁樣真係好啱掂
服務態度真係麻麻
食左兩個餸、 其實唔差還可以
價錢略貴、 唔算大眾化
2021-10-24