第一次惠顧此店,慶祝三日假期圓滿結束,我最近食燒肉或者放題都係揀有分店同集團的,諗住質素應該有保證,點知相反。。。7:00時落單app上已經有部份菜式寫住售罄,而且肉類要一片一片在app order,每次送單最多10片,極其麻煩。牛肉落單半個鐘後都未到,三番四次追侍應才回應出緊,此情況不只我們這一枱,也聽到隔籬枱客人也在追上菜。小菜鍋物更加一個鐘後才來到,例如蜆肉味噌湯、豆腐鍋,味道真係好差,只係有味嘅水溝埋一齊。雪濃鍋的湯亦見不到圖片的奶白色,全部魔物好似煮完菜剩低嘅水咁。味噌湯來到已經見到味噌同水係分開咗兩層,蜆肉得一隻,當然個湯係冇蜆味。雖然菜單上仲有其他鍋物,但我已經冇信心食。自助吧的甜品亦只有幾款,完全唔吸引,以後唔會再食呢間。我因為鍾意食海鮮,所以揀咗有海鮮的套餐,全部價錢$318起,但青口燒完縮水到完全冇味,墨魚仔燒完之後係硬的,只有幾款選擇。價錢方面,$318-$4xx起覺得小貴,也不像日式放題一樣$2xx就包清酒,對此店已經完全失望,希望其他食客小心選擇。

2022-05-02
慶祝紀念