2022-09-22
下午茶外賣安排,有九折都吾掂之前系油麻地分店食過下午茶,覺得抵食,所以來長沙灣點買外賣。再睇翻之前食評,原來之前來過買小菜,已經吾掂,今次自己真系傻瓜去之前5分鐘打電話去,啊姐聽了一句就掛住埋單,聽到兩個啊姐系度entertain 其他客。去到睇到又系有客人埋單,收銀啊姐原來吾多熟悉,又要問另一個幫忙。去問有得摟未,佢搵曬現在已經包裝好的幾袋都話未有,叫我坐低等,系櫃檯附近坐了5分鐘都無野摟出來眯再問,佢係剛才那些袋再搵,原來已經系到。返到屋企,所有野都凍曬,吾掂嘍。北海道紅豆西多士($38)3分- 本來打開個盒以為只有表面幾粒紅豆,切開原來個心都有,味道吾錯。- 表面炸得幾金黃,- 因為凍左,所以”淋”曬- 價錢好似貴左D.冰室熱狗($22)2分- 睇返系油麻地分店食的熱狗,腸仔好似大條D - 都系因為凍左,食落無乜味,- 個飽就幾軟熟朱古力(3分)- 好處系兩杯居然系有個座,比普通茶餐廳隨便放系什麼倒曬好好多-無乜朱古力味
下午茶外賣安排,有九折都吾掂
返到屋企,所有野都凍曬,吾掂嘍。
北海道紅豆西多士($38)3分
- 表面炸得幾金黃,
- 因為凍左,所以”淋”曬
- 價錢好似貴左D.
冰室熱狗($22)2分
- 睇返系油麻地分店食的熱狗,腸仔好似大條D
- 都系因為凍左,食落無乜味,
- 個飽就幾軟熟
朱古力(3分)